pondelok 6. novembra 2023

Amarouny bez námahy (Kačacia huspenina)

Radostný deň všetkým!

Dnes si tu chcem uložiť tip na ľahkú večeru v dňoch po tom, ako sme mali pečenú kačicu. Funguje to s akýmkoľvek mäsom, z ktorého vám ostane šťava. 

Cez víkend sme mali kačku pečenú v jenskom skle. Výpek sme čiastočne použili na lokše, ale ešte dosť veľa šťavy ostalo. Čo s ňou? 

Šťavu som naliala do formičiek a nechala v chladničke stuhnúť. Potom už stačí len vybrať z chladničky a vyklopiť na tanier. 

Dnes som mala ako prílohu kelové guľky a naklíčenú šošovicu.

DOBRÚ CHUŤ! 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Zanechajte mi, prosím, pár milých slov. Určite ma potešia. Radostný deň!